На Володимирщині говорили про безпечну експлуатацію котелень у школах та садочках

25 Жовтня 2018, 18:21
На Володимирщині говорили про безпечну експлуатацію котелень у школах та садочках 1412
На Володимирщині говорили про безпечну експлуатацію котелень у школах та садочках

Посадові особи Управління Держпраці у Волинській області провели семінар-нараду у відділі освіти Володимир-Волинської райдержадміністрації.

Тема семінару: «Безпечна експлуатація котелень у навчальних і дошкільних закладах та встановлення контролю з боку посадових осіб навчального закладу в частині дотримання працівниками вимог нормативно-правових актів з охорони праці», - інформує управління на своєму сайті.

Захід проведено з метою попередження виробничого травматизму, дотримання вимог безпеки та запобігання настання нещасних випадків під час експлуатації котелень у навчальних та дошкільних закладах в осінньо-зимовий період.

Під час семінар-наради головні державні інспектори  зробили аналіз загального виробничого травматизму в начальних та дошкільних закладах Волинської області.

 Особлива увага приділялась питанням виведення котелень з підвальних приміщень, професійного добору та кваліфікації операторів котелень, проведення технічних оглядів та експертних обстежень котлів, належного рівня електробезпеки, наявності експлуатаційної документації, організації технічного обслуговування обладнання, наявності документів дозвільного характеру, тощо.

Читайте також: У Володимирі стартував опалювальний сезон

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024