У Володимирі стартував опалювальний сезон

22 Жовтня 2018, 20:00
У місті на Волині стартував опалювальний сезон 4844
У місті на Волині стартував опалювальний сезон

У Володимирі-Волинському розпочався опалювальний сезон. 

22 жовтня 2018 року, у зв’язку з істотним зниженням температурних показників, розпорядження про початок роботи міських котелень прийняв міський голова Петро Саганюк, - інформують у мерії.

Нагадаємо, що достроково, ще 2 жовтня 2018 року, опалювати почали лікарню та стаціонарне відділення територіального центру по обслуговуванню одиноких громадян. Такі умови дала технічна можливість опалення альтернативними видами палива в котельнях, які обслуговують лікарню та терцентр.

Сьогодні першочергово теплоносій подали в дитячі садочки, школи. Поетапно опалюватись почали всі житлові будинки в місті.

Гаряча вода буде подаватись вже з цього тижня за графіком: четвер, п’ятниця – з 1700 год. до 2330 год., субота, неділя – з 0630 год. до 2330 год.

За словами директора ПТМ «Володимир-Волинськтеплокомуненерго» Сергія Коби, ліміти на газ у володимирських тепловиків є в достатній кількості. Цьогоріч у місті є всі передумови  сподіватись  на успішний перебіг опалювального сезону.

Як зазначив перший заступник голови правління НАК «Нафтогаз» Сергій Перелома, який днями зустрічався з працівниками галузі  у місті Луцьку,  «теплопостачальне підприємство міста Володимира-Волинського – єдине підприємство в області, яке підпало під реструктуризацію боргів та успішно її завершило».

Нагадаємо, директор «Володимир-Волинськтеплокомуненерго» Сергій Коба нещодавно повідомив, що всі котельні готові до опалювального періоду.

До слова, з 19 котелень «Володимир-Волинськтеплокомуненерго» 4 переведені на тверде паливо. Дровами також опалюється котельня, яка подає тепло до лікарні.

Для порівняння: минулого року лікарню почали обігрівати 2 жовтня, на день раніше ніж цьогоріч. Для частини навчальних закладів почали подавати тепло 17 жовтня. Повноцінно опалювальний період розпочали 23 жовтня.



 

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024