Повалені дерева та зірвана покрівля: що накоїла негода у Володимирі

12 Березня 2019, 17:45
Повалені дерева та зірвана покрівля: що накоїла негода у Володимирі 1530 Джерело: Фото ілюстративне
Повалені дерева та зірвана покрівля: що накоїла негода у Володимирі

У Володимирі-Волинському негода, яка вирувала днями, пошкодила покрівлю гуртожитку агротехнічного коледжу та будинку по вул. Луцькій, повалила кілька дерев.

Про це розповів міський голова Петро Саганюк на щотижневому брифінгу із представниками місцевих ЗМІ, - інформують у мерії.

«Завдяки нашим комунальним службам і добросовісній роботі підрядників великих аварій не було. Вітер трохи загорнув покрівлю гуртожитку агротехнічного коледжу, будинку по вул. Луцькій, 2, впало кілька дерев від буревію. В енергетичній галузі обійшлося без шкоди», - зазначив очільник міста під час зустрічі з медійниками.

Представників місцевих ЗМІ також цікавило чи приїде у місто Президент, як повідомляють деякі Інтернет-видання.

«Я не можу цього коментувати, бо офіційних документів ніяких не маю. Вчора, ви знаєте, на запрошення народного депутата Ігоря Гузя до нас приїздила Міністр освіти і науки Лілія Гриневич, відвідала педагогічний коледж ім. А.Ю.Кримського, ліцей “Центр освіти”, поспілкувалася з освітянським активом 19-го виборчого округу в культурно-мистецькому центрі. Мені дуже приємно, що пані Міністр в курсі всіх освітянських проблем на місцевому рівні, ми мали з нею предметну розмову», - відповів очільник міста.

Під час брифінгу очільник міста відповів також на запитання щодо монетизації субсидій, благоустрою та будівництва індустріального парку в місті.

Читайте також: Відомо, які дороги цьогоріч відремонтують на Володимирщині

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024