У Володимирі-Волинському відбувся ярмарок вакансій

15 Березня 2019, 15:52
У Володимирі-Волинському відбувся ярмарок вакансій 1353
У Володимирі-Волинському відбувся ярмарок вакансій

У Володимир-Волинській міськрайонній філії Волинського обласного центру зайнятості відбувся ярмарок-вакансій за посадами касир торгівельного залу, пекар, охоронник на замовлення ТзОВ «ГІППО».

Пошукачі роботи мали змогу ознайомитись з умовами праці, соціальним пакетом та можливістю кар'єрного зросту. Адже підприємство готове до співпраці з усіма охочими отримати стабільний заробіток, заохочувальні премії, подарунки.

А ще, для сумлінних працівників є можливість стрімкого кар'єрного зросту. Як приклад просування по кар'єрній сходинці протягом року від касира до керуючого магазином було продемонстровано у презентації підприємства. 

Отже, якщо Ви прагнете здобути стабільний заробіток та працювати у дружньому колективі, мати соціальні гарантії та можливісь кар'єрного зросту, ТЗОВ «ГІППО» запрошую приєданитсь до команди професіоналів.

Під час заходу були присутні мали змогу заповнити запропоновані анкети та отримали запрошення для проходження співбесіди з керуючими магизинів мережі «ПАККО» у місті Володимирі-Волинському.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024