«Ти з кимось погоджуєш, чи ти тупо продаєш» - мер Володимира про збільшення білбордів у місті

09 Квітня 2019, 12:43
Білборд, вулиця Ковельська 2470
Білборд, вулиця Ковельська

Міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк звернув увагу на збільшення білбордів у місті та їх зовнішній, зовсім неприглядний стан.

Своє обурення очільник міста озвучив на щотижневій оперативній нараді у мерії, - інформує БУГ.

«Понаставляв ( до головного архітектора Тараса Киби – ред.)....Знайшов мені красу! Скільки їх вже на Ковельській? І ще один біля третьої школи поставив. Відразу біля входу до школи», – наголосив Саганюк.

Тарас Киба повідомив, що всі борди встановлені з погодженням патрульної поліції і перешкод для руху не спричиняють. Однак цей аргумент не влаштував міського голову.

Також зайшла мова за сам зовнішній вигляд рекламних щитів. Саганюк додав, що всі щити повинні бути приведені до порядку, а не «стояти обдертими». Киба додав, що за попередній тиждень демонтували два щити, які були в занехаяному вигляді.

«Скільки бордів біля третьої школи? Ти з кимось погоджуєш, чи ти тупо продаєш? Ярослав Анатолійович ( перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, – ред.) перевірити і повідомити. Термін – два дні...», – наголосив Саганюк.

Міський голова наголосив, що якщо головний архітектор міста не приведе білборди в порядок, то доведеться звільнити нинішнього архітектора.

Читайте також: У Володимирі призупинили опалювальний сезон



 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024