У Зимнівській громаді обрали «Паняночку-2019»

18 Червня 2019, 18:53
2765

На другий день Зелених свят у Будинку культури села Зимне відбулося одне з найяскравіших культурних дійств на території Зимнівської об'єднаної громади.

В громаді обирали «Паняночку Зимнівської ОТГ», - інформує Центр культури та дозвілля на своїй сторінці у Facebook.

Цей незвичайний конкурс серед маленьких красунь, який сіпльними зусиллями створили Центр культури та дозвілляспільно з NGO «Creative studio», проходив в етно-стилі. Маленькі учасниці демонстрували гладачам та членам журі свою красу та таланти, на конкурсі лунали мелодійна українська пісня та запальний український танець. 

Отож, у конкурсі взяло участь вісім учасниць:
№1 Марія Вовк, с. Чесний Хрест;
№2 Анна Денисюк, с. Хмелів;
№3 Дарина Рекунович, с. Хобултова;
№4 Олександра Кінаш, с. Хмелівка;
№5 Віолетта Войко, с. Микуличі;
№6 Олександра Бадзюнь, с. Зимне;
№7 Тетяна Самолюк, с. Хобултова;
№8 Христина Хітько, с. Льотниче.

Учасниці проходили 4 етапи конкурсу: «Спільний танець», «Представлення», «Конкурс талантів», «Дефіле у святкових сукнях».

Кожна із учасниць отримала звання в кожній окремій номінації кункурсу «Паняночка», подарунки від спонсорів (power bank-и від магазину «КПІ-СЕРВІС», сертифікат на товари на суму 500 грн у магазині «Заграва» від фонду Ігоря Гузя «Прибужжя», квіти від магазину «Фан-Фан Тюльпан», кухлики та магніти від організаторів конкурсу «Княжна Володимира», сертифікати на відпочинок у літньому комплексі «Острів.ОК», солодощі).

Переможниця конкурсу стала Христина Хітько, яка й отримала звання «Паняночка Зимнівської ОТГ - 2019» та виграла головний приз – сертифікат на 2000 грн. для придбання товарів в ювелірному магазині «Золота Країна» від фонду «Прибужжя», сертифікат на дитячий купальник від Наталії Шандалко, власниці магазину «Ажур» та сертифікат на 500 грн від магазину «КПІ-СЕРВІС».

Окрім учасниць на сцені виступали Олена Панасюк – солістка ЦКД Зимнівської сільської ради, гурт «Spark» Культурно-мистецького центру та сольно виступила Ірина Гонтарук.

Читайте також: На Володимирщині готуються до дитячого конкурсу краси та талантів

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024