У громаді на Володимирщині обирають найкращий логотип та гасло

03 Липня 2019, 15:43
1422

У Зарічанській об‘єднаній територіальній громаді, що на Володимирщині, обирають логотип та слоган громади.

Загалом на конкурс було  подано 10 пропозицій. Робоча група розглянула всі заявки та голосуванням обрали 6 пропозицій, які потрапили у фінальний етап голосування, – йдеться на сайті громади. 

Роботи-фіналістів оприлюднені на сайті з метою вивчення думки мешканців громади та онлайн-голосування, яке триватиме протягом 20 календарних днів з дня оприлюднення робіт на веб-сайті Зарічанської ОТГ та сторінці громади у Facebook.

Робота, яка набере найбільшу кількість голосів в онлайн-голосуванні, стане переможцем конкурсу і отримає грошову винагороду в сумі 1000 (одна тисяча) гривень.

Мешканцям громади нагадують, що логотип — графічний або текстовий символ, який представляє якийсь конкретний суб’єкт або об’єкт, наприклад — компанію, організацію, приватну особу або продукт. В даному випадку він повинен асоціюватися з Зарічанською ОТГ, адже його будуть використовувати у рекламних, комунікаційних та інших заходах, на різноманітних предметах, матеріалах, наприклад, друкованих виданнях, сувенірній продукції. 

Переглянути запропоновані варіанти та проголосувати можна тут.

Читайте також: Де і за скільки відремонтували вулиці в Зарічанській ОТГ

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024