Володимирчанам розповіли, куди звертатися, якщо є проблеми з теплопостачанням

04 Грудня 2019, 16:02
1543 Джерело: Фотоілюстрація

Мешканцям Володимира-Волинського поридили, куди слід звертатися, якщо холодно в квартирі.

Відповідне роз'яснення опублікувала адміністрація КП «Володимир-Волинськтеплоенерго» на своїй сторінці у Facebook.

«КП «Володимир-Волинськтеплоенерго» подає опалення до 6 470 фізичних споживачів (населення) та 176 юридичних споживачів.

У КП знаходяться в експлуатації 18 діючих котелень та 2 паливні. Усі вони працюють у стабільному режимі , тепло подається до всіх житлових будинків та об'єктів соціальної сфери згідно з температурним графіком.

Цьогоріч в ремонтний період КП замінило 4 старих котли на нові, встановило на всіх котельнях засоби дистанційної передачі даних обліку газу, провели заміну теплових мереж на попередньо ізольовані трубопроводи 370 м. п., частково замінили насосне обладнання на 3 об’єктах підприємства та встановлено вузли обліку теплової енергії на 17-и багатоповерхових житлових будинках.

Нагадуємо, що надавач послуги – КП «Володимир-Волинськтеплоенерго», – згідно меж розмежування, подає теплоносій належної температури до зовнішньої стіни житлового будинку.

Забезпечити подачу теплоносія до кожної квартири повинен балансоутримувач.

Тому щодо проблем пов’язаних з теплопостачанням звертайтесь до ОСББ , ЖБК або Управляючої житлової компанія та паралельно телефонуйте в КП «Володимир-Волинськтеплоенерго» для проведення замірів фактичної температури в приміщенні.

Контактні телефони:
• КП «Володимир-Волинськтеплоенерго»: Служба АДС (аварійно диспетчерська служба) – 3-55-80, (063) 32 17 996; Відділ розрахунків зі споживачами – 3-52-05.
• Управляюча житлова компанія - Служба АДС (аварійно диспетчерська служба) – 3-55-05», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо,мешканці Володимира неодноразово у соцмережах скаржились на ледь теплі батареї у їхніх квартирах.

Читайте також: Які проєкти у Володимирі можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024