У Володимирі «майстри на всі руки» залишили без тепла мешканців будинку

15 Січня 2020, 18:30
1287 Джерело: Фотоілюстрація

У місті Володимирі-Волинському жителі багатоповерхівки знову самовільно втрутились у систему опалення, чим спричинили значні проблеми з теплопостачанням у будинку.

Про це йдеться на сторінці комунального підприємства «Володимир-Волинськтеплоенерго» у фейсбук.

«Жителі будинку № 108 по вулиці Ковельській, поскаржились на недостатнє теплопостачання одного стояка у 3-кімнатних квартирах.

При обстеженні цього будинку було зафіксовано, що відсутній власник квартири, яка знаходиться на останньому поверсі, де здійснюється випуск повітря з опалювальних стояків.

Крім того, зафіксовано встановлення по даному стояку значної кількості додаткових опалювальних приладів (батарей), що призводить до зменшення циркуляції теплоносія і порушення температури в квартирі.

Хочемо також наголосити, що КП «Володимир-Волинськтеплоенерго» не несе відповідальності за те, що мешканці будинків самовільно втручаються у внутрішньобудинкову систему опалення та гарячого водопостачання», – йдеться у повідомленні.

Адміністрація комунального підприємства також  просить ОСББ, ЖБК та Управляючу житлову компанію звернути увагу, на те, що робиться у будинках, оперативно реагувати на подібні випадки і вчасно готувати внутрішньо-будинкові мережі згідно правил підготовки житлового господарства до опалювального періоду.

Читайте також: «Водопровідні мережі Володимира зношені, на їх повну заміну потрібен не один річний бюджет міста», – начальник водоканалу Сергій Луцюк

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024