Митниця підготувала інтерактивну карту закритих і відкритих пунктів пропуску

16 Березня 2020, 11:08
845

Державна митна служба України підготувала інтерактивну карту, на якій відмічені всі закриті та відкриті пункти пропуску на кордонах України.

Митниця підготувала інтерактивну карту, на якій відмітила усі пункти пропуску – закриті та відкриті, згідно з розпорядженням Уряду щодо запобігання занесенню і поширенню коронавірус COVID-19. Про це повідомляють на сторінці Нової митниці у фейсбуці.

Червоним кольором позначені закриті пункти пропуску, зеленим – відкриті. Окремо зазначені ті, на яких призупинене пішохідне сполучення.

Карта в режимі онлайн за посиланням.

Потрапити до України з Польщі можливо лише на автомобілі через ПП «Рава-Руська», ПП «Краківець» та ПП «Ягодин». Літаком, потягом чи автобусом не можна.

Читайте також: Українці платять 100-200 злотих, аби їх перевезли через міст з Дорогуська в Ягодин

Потрапити до України зі Словаччини можливо через автомобільні пункти пропуску, зазначені на карті. Літаком, потягом чи автобусом не можна.

З Угорщини – через автомобільні пункти пропуску, зазначені на карті, а також потягом (до 17 березня 00 год. 00 хв.), автобусом чи літаком.

З Молдови – через автомобільні пункти пропуску, зазначені на карті, а також потягом чи автобусом. Літаком не можна.

З Білорусі – через автомобільні пункти пропуску, зазначені на карті, а також потягом (до 17 березня 00 год. 00 хв.), автобусом чи літаком.

З Румунії – через автомобільні пункти пропуску, зазначені на карті, а також потягом, автобусом чи літаком. Зауважте, що автомобільний ПП «Солотвино» закритий.

Вантажних перевезень це не стосується.

Читайте також: Через коронавірус у Луцьку призупиняється прийом заяв на отримання візи 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024