Водії володимирських маршруток дякують за можливість працювати

23 Червня 2020, 14:30
Маршрутки у Володимирі 1427
Маршрутки у Володимирі

Водії маршруток, які займаються перевезеннями по місту та його околицях, дякують представникам міської влади за відновлення роботи громадського транспорту.

Про це у спільноті #Маршрутка Володимира-Волинського у фейсбуці написав водій Павло Марходей.

«Водії міських маршрутних перевезень висловлюють свою вдячність міському голові Петру Саганюку, а також Олегу Свідерському та Ярославу Матвійчуку за сприяння у розв'язанні питання щодо відновлення роботи маршруток. Дуже приємно, що влада не стоїть осторонь проблем простих людей. У свою чергу ми, водії, зобов'язуємося дотримуватися всіх санітарних норм, рекомендованих МОЗ для запобігання розповсюдженню коронавірусу в транспорті. Дякуємо владі за конструктивний діалог з водіями та розуміння ситуації», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, починаючи з 23 червня у Володимирі-Волинському відновили пасажирські перевезення транспортом загального користування.

У Володимирі-Волинському починаючи з другого червня почали курсувати маршрутки. Навіть 4 червня у відновили пільгове перевезення пільгових категорій громадян в кількості, що не перевищує кількості сидячих місць.Проте від 6 червня через складну епідемічну ситуацію та згідно з рішенням Волинської регіональної комісії ТЕБ та НС пасажирські перевезення громадським транспортом у місті були скасовані.

Читайте також: У Володимирі-Волинському карантин продовжили до 22 червня

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024