Хто з Володимирщини пройшов у депутати Волинської обласної ради. ОФІЦІЙНО

12 Листопада 2020, 16:11
Волинська обласна рада 2771 Джерело: Фото з архіву
Волинська обласна рада

Оприлюднили результати виборів до Волинської обласної ради. Депутатами обласної ради стануть четверо володимирчан.

Про це повідомив голова ОВК Іван Лазорко.

«Протягом наступних 20 днів обрані депутати, які перемогли у двох місцевих радах або діючі нардепи мають право обирати, в яку раду вони хочуть йти. Якщо є намір відмовитись від мандату обласної ради, то впродовж цього терміну потрібно написати заяву про відмову від мандату та віддати її мені. Це дозволить наступним кандидатам в територіальних списках партій стати депутатами», – зазначив він.

Фінальний список депутатів буде відрізнятися від оприлюдненого на першій сесії.

«Дорогі переможці, з нетерпінням чекаю ваших заяв про згоду або відмову від мандату, щоб якомога швидше запустити роботу нового складу обласної ради», – написав Лазорко.

Додамо, що на місцевих виборах від різних політичних партій до Волинської обласної ради пройшли четверо володимирчан – Віктор Олійник (ВО«Батьківщина»), Ористлава Сидорчук («ЄС»), Сергій Юнак («Слуга народу») і Ярослав Матвійчук «За майбутнє»).

Що ж відомо про уродженців Володимирщини, які будуть представляти інтереси громади в обласній раді. 

Олійник Віктор Степанович
Народився 27 грудня 1972 року у селі Когильне Володимир-Волинського району. Проживає у селі Льотниче Володимир-Волинського району. Освіта вища.

На виборах набрав 1325 голосів (28,03% від квоти).
У 1997 році закінчив історичний факультет Волинського державного університету імені Лесі Українки.
Працював вчителем історії у Льотничівській, Зимненській загальноосвітніх школах Володимир-Волинського району. У 2002 році став директором СГК «Володимирагродім».

Віктор Олійник
Віктор Олійник


З 2004 року – директор Володимир-Волинського фонду підтримки підприємництва «Бізнес-Центр». У 2005 році призначений завідувачем оргвідділу Володимир-Волинського міськвиконкому.
З квітня 2006 до 2007 року — депутат Волинської обласної ради, керівник фракції ВО «Батьківщина». З листопада 2006 року – радник голови обласної ради з гуманітарних питань.
Народний депутат України шостого скликання з 23 листопада 2007 до 12 грудня 2012 року від «Блоку Юлії Тимошенко», № 151 в списку. Був головою підкомітету з питань соціального захисту населення, яке постраждало внаслідок Чорнобильської катастрофи.
Одружений. Має трьох дітей.

Сидорчук Ористлава Григорівна

На виборах набрала 684 голоси (14,47% від квоти).

Народилася 2 березня 1979 року у селі Хотячів Володимир-Волинського району. Нині проживає у Львові. Освіта вища.

У 2001 році закінчила економічний факультет Львівського державного аграрного університету за спеціальністю «аграрний менеджмент».

Ористлава Сидорчук
Ористлава Сидорчук

У 2002 році закінчила магістратуру економічного факультету Львівського державного аграрного університету за спеціальністю «менеджмент організацій».

У 2007 році закінчила аспірантуру факультету державного управління та місцевого самоврядування Львівського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при президентові України.

Захистила кандидатську дисертацію за спеціальністю «механізми державного управління».

Нині працює на кафедрі державного управління Львівського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при президентові України, професорка.

Є власницею ТЗОВ «Нікольтекс», види діяльності якого – виробництво готових текстильних виробів, одягу й аксесуарів, панчішно-шкарпеткових виробів.

Одружена. Чоловік – Сидорчук Олександр Олександрович. Діти – Максим та Ніколь.

Ярослав Анатолійович Матвійчук 

На виборах набрав 958 голосів (20,27% від квоти).

З 2002 по 2003 рік працював вчителем у Володимир-Волинській загальноосвітній школі №1. З 2002 по 2003 роки був юрисконсультом у ВАТ «Володимир-Волинське АТП-10762». У 2003-2004 роках проходив строкову військову службу.

Ярослав Матвійчук
Ярослав Матвійчук


З 2004 і по 2007 рік знову працював вчителем у школі №1 міста Володимир-Волинський. З 2004 по 2008 рік став юрисконсультом ВАТ «Володимир-Волинський консервний завод». З 2008 по 2010 рік був головним спеціалістом в управлінні житлово-комунального господарства і будівництва виконавчого комітету Володимир-Волинської міськради. З 2010 по 2015 рік Ярослав Матвійчук став заступником директора Володимир-Волинського центру зайнятості. 
Ярослав Матвійчук з листопада 2015 року до вересня 2020 року обіймав посаду першого заступника міського голови Володимира-Волинського. 
Одружений, виховує сина. 

Юнак Сергій Петрович

На виборах набрав 1306 голосів (27,63% від квоти).
Народився 1975 року в селі Локачі на Волині. Має вищу освіту. Директор підприємства «Будівельно-транспортні роботи С». Засновник фермерського господарства «Західний Буг».

Його рідний брат Микола Юнак неодноразово балотувався на посаду міського голови Володимира-Волинського.

Проживає у Володимирі-Волинському.
Одружений, має дочку. Дружина Світлана Юнак – головний державний інспектор МП«Устилуг».

Читайте також: Відомі прізвища майбутніх депутатів Володимир-Волинської міської ради


1


 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024