Земельні питання - лідери порядку денного чергової сесії міської ради

23 Червня 2017, 12:01
Фото ілюстративне 9532
Фото ілюстративне

У міській раді триває чергова вісімнадцята сесія Володимир-Волинської міської ради сьомого скликання. 

На порядок денний винесено біля трьох десятків питань, більша частина яких - земельні.

Зокрема, погоджено звітів про експертну грошову оцінку, затвердження вартості, стартової ціни та продаж у власність земельних ділянок несільськогосподарського призначення, Також дано дозволи на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою наступної їх передачі у власність. Окрім того, затверджено технічну документацію із землеустрою та передачу земельних ділянок у власність, припинення договорів оренди землі, тощо.

Також на сесії депутати проголосували «за» позачергове виділення земельної ділянки учаснику АТО, володимирчанину Олександру Приступі.

Нагадаємо, раніше раніше депутати не підтримали цю пропозицію, мовляв, якщо є черга, то земельні ділянки для учасників АТО повинні виділятися в порядку черговості.

Секретар міської ради Олег Свідерський зачитав звернення, яке підготували члени Спілки учасників АТО. У зверненні, зокрема, йдеться, що 21 травня відбулися збори членів спілки і більшістю голосів було вирішено надати члену спілки Олександру Приступі право на позачергове отримання земельної ділянки за адресою Зелена 13Б.  

 

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024