Ямковий ремонт проведуть на 22 вулицях Володимир-Волинської громади

01 Квітня 2021, 12:00
Ремонт дороги/Фото ілюстративне 812
Ремонт дороги/Фото ілюстративне

У Володимирі-Волинському розпочинається ямковий ремонт на 22 вулицях громади.

Про це стало відомо на щотижневій нараді в міській раді, яка цього тижня пройшла під головуванням першого заступника міського голови Ярослава Матвійчука.

Перший заступник міського голови висловив зауваження стосовно встановлених опор в кінці вулиці Незалежності, оскільки вони заважають руху пішоходів і повідомив, що їх планують перевстановити за кошти проєктантів та підрядника.

Стосовно ремонту тротуару на вулиці Устилузькій, то стало відомо, що на початку тижня викликали проєктну групу, аби вони внесли зміни в ПКД, а саме – замінили освітлення, адже вказане у проєкті досить дороговартісне. 

Було також озвучено, що в місті активно проводять роботи з благоустрою,  з минулого тижня прибирають вулиці механізованим способом.Такі роботи планують провести на території усієї громади.

Оскільки планується багато робіт з ремонту дорожнього покриття, було доручено підготувати листи на усі комунальні підприємства, що мають свої мережі на цих територіях, аби вони принагідно могли обстежити труби та провести за необхідності ремонтні роботи.

Читайте також: Зона відчуження: показали занедбану територію колишнього танкового полку у Володимирі

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024