Комунальне підприємство Володимира-Волинського матиме нового керівника

09 Квітня 2021, 12:30
1896

Днями відбулось засідання конкурсної комісії з визначення кандидата на посаду директора комунального підприємства «Полігон».

Переможцем конкурсу на посаду керівника комунального підприємства став Володимир Собіпан, інформують на офіційному сайті громади.

Участь у конкурсі взяли ще чотири претенденти. Усі вони ознайомили членів конкурсної комісії із планом розвитку підприємства, своїм баченням його розвитку.

На початку засідання комісія опрацювала документи, подані на конкурс претендентами на цю посаду, визначила їх відповідність порядку проведення конкурсу. Після цього заслухали кандидатів. 

 

Читайте також: У Володимирі шукають директора комунального підприємства

Після предметного обговорення кандидатури кожного претендента, члени конкурсної комісії вивчили подані документи та заслухали конкурсні пропозиції щодо перспективного розвитку КП «Полігон». Згодом шляхом відкритого голосування визначили переможця. Відтак, члени конкурсної комісії рекомендували міському голові призначити Володимира Собіпана керівником підприємства.

Довідково:

Володимир Собіпан – уродженець міста Володимира-Волинського. Після закінчення школи №1 працював на заводі «СТО» в Нововолинську. У 1998 році закінчив Луцький державний технічний університет, де отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Технологія машинобудування» та здобув кваліфікацію інженера-механіка.

Працював на різних роботах, а з 2000 по 2002 рік – у ЖЕКу №1 міста Володимира-Волинського на посаді головного інженера, пізніше очолив цю комунальну установу. Перебував на цій посаді до серпня 2005 року.

Продовжив діяльність у Володимир-Волинській районній державній адміністрації на посаді начальника відділу розвитку інфраструктури. У 2007 році – начальник відділу житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури райдержадміністрації. У 2012 році – перший заступник голови Володимир-Волинської районної державної адміністрації. З липня 2015 року по серпень 2020 року – приватний підприємець.

Читайте також: У Володимирі-Волинському – нова директорка комунального підприємства






 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024