З чистим серцем у власний стартап: Аліна Сич пішла з Володимир-Волинської птахофабрики

28 Травня 2021, 17:40
Аліна Сич 2367
Аліна Сич

Голова наглядової ради груп компаній ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» Аліна Сич повідомила, що йде з корпоративного бізнесу у власний стартап.

Про це вона написала на своїй сторінці у фейсбуці.

Минулого тижня я вийшла з компаніі Володимир-Волинська птахофабрика. Це були неймовірно драйвові, цікаві і безцінні 8 років мого життя. Я вдячна компанії, команді, кожному, з ким ми досягали супер результатів, були поруч і в труднощах і в перемогах! Бажаю кожному і компанії високих результатів і перемог! Йду з корпоративного бізнесу в власний стартап з чистим серцем, з розумінням, що залишається команда професіоналів з прекрасними перспективами! Дякую за цей безцінний і цікавий досвід. — йдеться у дописі.

Нагадаємо, донедавна Аліна Сич була головою наглядової ради груп компаній ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика». По-справжньому пізнаваною ця компанія стала протягом останніх 8-ми років, коли вона її очолила. В цей час на підприємстві була сформована міцна корпоративна культура, стали новаторами в галузі вирощування курей-бройлерів, реалізувавши першими вирощування птиці без антибіотиків та стимуляторів росту.

Читайте також: Весілля на районі: гендиректорка Володимир-Волинської птахофабрики вийшла заміж

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024