У Володимирі комунальники разом з муніципалами навідались до підприємців, які боргують за вивіз сміття

20 Липня 2021, 14:00
Інспектори КП «Полігон» разом з представниками муніципальної варти навідалися до підприємців міста 897
Інспектори КП «Полігон» разом з представниками муніципальної варти навідалися до підприємців міста

У Володимирі-Волинському на минулому тижні інспектори КП «Полігон» разом з представниками муніципальної варти навідалися до підприємців міста, які не уклали договори з підприємством та мають заборгованість по сплаті за вивезення твердих побутових відходів.

Представники муніципальної варти та комунального підприємства поспілкувалися з підприємцями та керівниками закладів, йдеться на сторінці КП «Полігон» у фейсбуці.

«Попри те, що на сьогодні КП «Полігон» пропонує невисокі тарифи, є містяни, які боргують за послуги з вивезення твердих побутових відходів та рідких нечистот. Наразі борг споживачів перед комунальним підприємством становить більше 900 тисяч гривень. Найбільший борг володимирчан за послуги комунального підприємства – більше 12 тисяч гривень. Є також споживачі, які боргують більше 8 989 грн., більше 6 288 грн. Є і менші заборговані суми» – йдеться на сторінці комунального підприємства.

Як наголосив керівник комунального підприємства Володимир Собіпан, невчасна оплата за вивезення ТПВ негативно впливає на фінансову діяльність підприємства. Тому всіх боржників закликають погасити наявну заборгованість і надалі вчасно розраховуватися за послуги комунального підприємства.

Читайте також: Володимирчан просять переукласти договори з КП «Полігон»

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024