Святковий концерт з нагоди Дня міста: хто розважатиме володимирчан та гостей громади

26 Липня 2021, 13:30
Концерт на День міста 1552
Концерт на День міста

На святковому концерті з нагоди Дня міста, який відбудеться 1 серпня, на сцені парку «Слов’янський» виступить чимало популярних українських артистів.

Розпочне концертну програму місцевий гурт  Oznaka, який було створено лише цього року, а також іще один молодий рок-гурт із міста Ковеля – ПРОТЕЇН, інформують на офіційному сайті громади.

Запалюватимуть сцену у Володимирі-Волинському і «Брати Станіслава» – це рок-гурт з Івано-Франківська, який було створено у 2015 році  братами-близнюками Володимиром та Сергієм Гупалами

Не залишить байдужими гостей свята і виступ співачки зі Львова Андріани, адже її пісні з балканськими мотивами є своєрідною візитівкою співачки, що відрізняє її від інших колег з шоу-бізу.

Хедлайнер святкового концерту до Дня міста – популярний гурт KALUSH запрошує володимирчан насолодитися репом нового покоління. Гурт, що був створений у 2019 році, випустив у лютому цього року дебютний альбом «HOTIN». За короткий час існування KALUSH вже встиг випустити безліч хітових синглів, котрі відтворюють історію життя та переживань фронтмена гурту Олега Псюка.

Організатори святкування Дня міста запрошують володимирчан та гостей міста відвідати вечірній концерт за участю артистів, котрий розпочнеться 1 серпня о 19:00 у парку «Слов’янський».

Читайте також: У Володимирі у підземному храмі відновились богослужіння

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024