Володимирські баскетболістки повернулися з чемпіонату області з призовим місцем

07 Листопада 2017, 19:45
5615

Цієї неділі команда дівчат, вихованців Володимир-Волинської районної дитячо-юнацької спортивної школи, взяла участь у чемпіонаті Волинської області з баскетболу, що проходив у місті Нововолинськ.

У напруженій, а часом запеклій боротьбі, команда Володимир-Волинської районної ДЮСШ зайняла призове третє місце, - повідомляє відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації.

- Баскетбол – одна з найпопулярніших ігор у нашій країні. Їй притаманні різноманітні рухи: ходьба, біг, зупинки, повороти, стрибки, лівіння, кидки й ведення м’яча – які виконуються під час єдиноборства із суперниками. Такі рухи сприяють поліпшенню обміну речовин, діяльності всіх систем організму, формують координацію, - прокоментував захід тренер-викладач ДЮСШ Володимир Борис. - Впевнений, що баскетбол має не тільки оздоровчо – гігієнічне значення, але й агітаційно - виховне. Адже на кожному занятті баскетболом формується наполегливість, сміливість, рішучість, чесність, упевненість у собі... Але ефективність виховання залежить насамперед від того, наскільки цілеспрямовано в педагогічному процесі здійснюється взаємозв’язок фізичних і моральних емоцій.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на емейл [email protected] або в рубрику«Додати новину».

А також підписуйтеся на наші групи у Фейсбук та Google+

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024