У Володимирі вшанували пам’ять жертв війни в Україні

23 Червня 2022, 09:10
У Володимирі вшанували пам’ять жертв війни в Україні 405
У Володимирі вшанували пам’ять жертв війни в Україні

У Володимирі відбулися поминальні заходи у день скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні.

Заходи відбулися на площі Героїв та біля пам’ятника жертвам тоталітарних режимів на валах «Городище», інформують на сторінці громади у фейсбуці.

Згідно з указом Президента України від 17.11 2000 року установлено День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні відзначати щорічно 22 червня. Цього скорботного дня схиляємо голови у хвилині мовчання перед пам’яттю мільйонів полеглих воїнів, невинних жертв, чиє життя забрала війна. І з прикрістю усвідомлюємо, що кращі сини України продовжують віддавати свої життя за волю, незалежність та свободу майбутніх поколінь.

Міський голова Ігор Пальонка разом із керівниками РДА, райради  та громадськістю поклали квіти до дошки пам’яті загиблих учасників АТО на площі Героїв, низько вклонили голови перед мужністю тих, хто, захищаючи незалежність України, віддав найцінніше – своє  життя.

Віддали шану загиблим і біля пам’ятного знаку на валах Городища, де у минулому столітті функціонувала місцева в’язниця НКВС, де були замордовані сотні жителів Володимира.

Читайте також: На Володимирщині реабілітаційний центр для військових можуть співфінансувати з Нацслужби здоров'я

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024