У Володимирській громаді провели місячник легалізації трудових відносин

03 Липня 2022, 22:15
У Володимирській громаді провели місячник легалізації трудових відносин 542
У Володимирській громаді провели місячник легалізації трудових відносин

У Володимирській громаді, під час місячника легалізації трудових відносин, робоча група з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення обстежила 80 об’єктів господарської діяльності.

Під час перевірки було виявлено, що у 23 роботодавців 23 працівники працювали без належного оформлення, тобто кожен четвертий працівник працював без будь-яких гарантій, інформують на сторінці громади у фейсбуці.

Під час рейдів також проведена роз’яснювальна робота з питань застосування трудового законодавства. Роботодавцям, у яких виявлені порушення законодавства про працю в частині оформлення трудових відносин із найманими працівниками, рекомендовано негайно їх усунути.
В результаті проведеної роботи у червні цього року 18 фізичних осіб-підприємців оформили трудові договори із 18 найманими працівниками, а 4 осіб зареєструвалися підприємцями, що дало щомісячне надходження до бюджету 55,3 тис.грн.

«Переконливо просимо всіх роботодавців нашої громади вчасно узаконювати трудові відносини зі своїми працівниками, а також своєчасно і в повному обсязі сплачувати податки та збори до бюджетів усіх рівнів! Вчасно і в повних об’ємах сплачені податки є тим фінансовим ресурсом, який гарантує нашій громаді повноцінну життєдіяльність і безпеку в умовах війни», – йдеться у повідомленні.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024