Зайву площу станції переливання крові у Володимирі просять передати на потреби громади

09 Січня 2023, 11:05
Станція переливання крові у Володимирі 692
Станція переливання крові у Володимирі

Станція переливання крові у Володимирі працюватиме й надалі, але є питання щодо її приміщень.

Про це в інтерв'ю газеті «Слово Правди» повідомив перший заступник міського голови, депутат обласної ради Ярослав Матвійчук. 

Нещодавно перший заступник міського голови обговорив питання, що стосується функціонування станції переливання крові з керівником обласного управління охорони здоров’я та його колегами. 

Вони запевняють, що ця медустанова працюватиме, але є питання щодо її приміщень. За інформацією керівництва станції переливання крові, для її функціонування потрібно до тисячі квадратних метрів, а загальна площа приміщень – три тисячі квадратнх метрів. Відрізати від «зайвої» площі комунікації, опалення, щоб вона нищилася, недобрий варіант, треба приймати якісь рішення. Щодо цього у нас з обласним керівництвом нема остаточної згоди: вони пропонують зайву площу продати чи здавати в оренду, ми пропонуємо передати місту у комунальну власність, щоб ввести приміщення у мережу медичних установ і спрямувати на розвиток медицини. А станція працюватиме в тому режимі, в якому є. Крім того, проговорювали роботу «швидкої», оскільки це теж установа обласного підпорядкування, - розповів Ярослав Матвійчук.

Читайте також: З бюджету Володимирської громади виділили 88 мільйонів гривень на потреби військових

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024