«Сила і честь» хоче відкликати володимирського депутата Валерія Зінкевича

20 Квітня 2023, 10:55
Політсила «Сила і честь» хоче відкликати володимирського депутата Валерія Зінкевича 636
Політсила «Сила і честь» хоче відкликати володимирського депутата Валерія Зінкевича

Політична сила «Сила і честь» заявила, що її депутат Валерій Зінкевич був на лікуванні, а по дорозі назад «вирішив побачити» елітний курорт Куршавель.

В партії пояснили, що Зінкевич «є пенсіонером по інвалідності 2-ої групи. Згідно з висновком військово-лікарської комісії він є непридатним до військової служби і знятий з військового обліку. Після повномасштабного вторгнення роздав усі будівельні матеріали власного магазину на потреби оборони», йдеться у заяві політичної партії «Сила і Честь» стосовно сюжету Михайла Ткача «Батальон «Куршевель»

Представники політсили пояснили, що його перебування за кордоном було обумовлено плановим щорічним лікуванням у Чехії. Повертаючись з якого разом із дружиною, він вирішив побачити Куршевель і заїхав туди на декілька днів. 

Водночас керівництво партії пропонує позбавити депутатського посвідчення Валерія Зінкевича. 

«Незважаючи на те, що В. Зінкевич не порушив ні чинного законодавства України, ні Уставу Партії, керівництвом Партії було прийнято рішення звернутися до Волинської обласної партійної організації із пропозицією розглянути доцільність його подальшого перебування у депутатському корпусі органу місцевого самоврядування. Цього вимагає Партійна Етика будь-якої патріотичної Партії під час війни», йдеться у заяві.

Нагадаємо, депутата Володимирської міської ради від партії «Сила і честь», бізнесмена Валерія Зінкевича на новорічні свята у Куршевелі побачили журналісти-розслідувачі.

До слова, Валерій Зінкевич – місцевий бізнесмен, депутат Володимирської міської ради кількох скликань. У 2021 році його дружина знялася в реаліті-шоу «Богиня шопінгу»

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024