У Володимирі – новий тимчасовий виконувач обов’язків начальника відділу поліції

21 Листопада 2023, 14:15
Володимирське відділення поліції 3185
Володимирське відділення поліції

Василь Майданюк, який донедавна очолював Володимирське відділення поліції, переведений на іншу посаду в структуру обласного управління Національної поліції.

Про це під час брифінгу з представниками місцевих ЗМІ повідомив очільник Володимир-Волинської громади Ігор Пальонка, інформує Район.Володимир.

Міський голова також розповів, що наразі обов'язки начальника Володимирського відділення поліції виконує Олександр Ципко.

Офіційного представлення нового тимчасового виконувача обов'язків ще не було. В Головному управлінні Національної поліції у Волинській області підтвердили інформацію про нового тимчасового виконувача обов’язків начальника Володимирського відділу поліції.

Нагадаємо, Василь Майданюк очолив відділення поліції у березні 2020 року. Він змінив на посаді Михайла Бобика, який керував Володимир-Волинським відділенням поліції шість років. До того часу Майданюк очолював Маневицький відділ поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області.

Відповідаючи на запитання журналістів, міський голова Ігор Пальонка також прокоментував ситуацію із затриманням заступника начальника Володимирського районного відділу Давидюка, якого підозрюють в організації та сприянні незаконного переправлення осіб через державний кордон України.

«Дуже ганебний вчинок. Це неприпустимо, коли посадові особи, які отримують чималу заробітну плату, дозволяють собі такі протиправні речі. Людина своїм вчинком дискредитує громаду та відділення поліції», зазначив міський голова. 

Нагадаємо, тиждень тому працівники ДБР у взаємодії з Департаментом внутрішньої безпеки Національної поліції викрили та затримали правоохоронця, який переправляв чоловіків за кордон. 

В Офісі Генпрокурора підтвердили, що за процесуального керівництва прокурорів Офісу Генерального прокурора заступнику начальника Володимирського районного відділу поліції ГУНП у Волинській області повідомлено про підозру в організації та сприянні незаконному переправленню осіб через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України). Правоохоронця викрили під час організації переправлення військовозобов’язаного через пункт пропуску «Устилуг».

Читайте також: У Володимирі-Волинському – новий начальник поліції

 

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024