Цьогоріч у Володимирі заасфальтували 17 вулиць

27 Грудня 2023, 20:30
Цьогоріч у Володимирі заасфальтували 17 вулиць 446
Цьогоріч у Володимирі заасфальтували 17 вулиць

У Володимирі цьогоріч вдалося здійснити ремонт 17 вулиць громади з переліку, який було прийнято іще до повномасштабного вторгнення.

Спільно зі службою місцевих автомобільних доріг також відремонтували під’їзні дороги до сіл Новосілки й Дігтів, а також облаштували кілька внутрішньобудинкових територій та тротуар на вулиці Зимнівській, розповів міський голова Ігор Пальонка на брифінгу з представниками місцевих ЗМІ, повідомляє Район.Володимир.

Очільник громади також розповів, що у 2023 році вивели з експлуатації дві підвальні котельні у центрі міста. Наразі усі будинки в цій частині міста опалює котельня, що на вулиці Шевченка, 8. У місті тривали роботи, щоб забезпечити альтернативними джерелами енергії міські котельні. Зокрема, котельні на Луцькій та на Сагайдачного переводять на опалення щепою. У січні вони мають запрацювати на повну.

«До програми енергоефективності «Тепла оселя» долучилися 11 багатоквартирних будинків міста. Уже маємо позитивні результати проведеного комплексу робіт, оскільки в цих будинках удвічі менші платіжки за тепло», зазначив міський голова.

Ігор Пальонка також розповів, що у 2023 році дещо оновили автопарк комунальних підприємств громади.

Нагадаємо, нового директора комунального підприємства «Володимиртепло» планують призначити у січні 2024 року. Наразі обов'язки директора комунального підприємства «Володимиртепло» тимчасово виконує Сергій Приступа.

Читайте також: У Володимирі тривають ремонти вулиць та прибудинкових територій

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024