Володимир: відбулися змагання з волейболу територіального етапу

23 Лютого 2024, 15:55
Спортивні змагання з волейболу ФОТО 203
Спортивні змагання з волейболу

У Володимирі розпочався ІІ (територіальний) етап всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» серед учнів закладів загальної середньої освіти Володимир-Волинської громади у 2023/2024 навчальному році.

Турнір стартував із волейболу 21 лютого у спортивному комплексі Володимирського ЦФЗН «Спорт для всіх». Про це пишуть на сторінці міськради Володимира.

Участь у перших змаганнях взяли п’ять дівчачих команд із закладів загальної середньої освіти Володимир-Волинської громади: ліцеї №1, №2, №3, ліцей імені Олександра Цинкаловського та гімназія №7.

У підсумку змагань призові місця розподілились наступним чином:

  • І місце посіла команда ліцею №3;
  • II місце  – ліцей № 2;
  • III місце – ліцей імені Олександра Цинкаловського.

Читайте також: У Володимирі стартував територіальний етап спортивних змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги».

Також 22 лютого у ліцеї №3 відбувся ІІ (територіальний) етап всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» з волейболу серед юнаків. Участь у змаганнях взяли команди із закладів загальної середньої освіти громади: ліцеїв №1, №2, №3, ліцею імені Олександра Цинкаловського, ліцею №5 імені Агатангела Кореневського, гімназії № 7, гімназії села Ласків та Володимирського обласного спортивного ліцею.

У підсумку змагань призові місця посіли:

  • І місце посіла команда Володимирського спортивного ліцею;
  • ІІ місце – ліцей №3;
  • ІІІ місце – ліцей №5 імені Анатолія Кореневського.

Довідково: «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» – це змагання серед учнів України, метою яких є збільшення частки учнів та учениць, які постійно займаються фізичною культурою і спортом. 

У 2023-2024 навчальному році всеукраїнські шкільні ліги планують провести під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО» до червня з пʼяти видів спорту: баскетбол, волейбол, футзал, спортивне орієнтування та чирлідинг. На учнів очікує 5 етапів змагань на різних рівнях: шкільний, територіальний, районний, обласний та всеукраїнський.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024