Володимир: атовцям розповіли про нелегальну трудову міграцію та торгівлю людьми

30 Липня 2018, 11:52
1168

Володимир-Волинська міськрайонна філія Волинського обласного центру зайнятості продовжує проводити активну інформаційно-роз’яснювальну кампанію для запобігання нелегальній трудовій міграції та протидії торгівлі людьми.

Напередодні Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми (30 липня) відбулося засідання Клубу учасників АТО, яке було присвячено даній тематиці.

Учасників ознайомили з негативними наслідками торгівлі людьми , примусової праці , боргової кабали , примусового чи рабського шлюбу, продажу та експлуатації дітей. Також вони отримали консультації про те , як не стати жертвою злочинів в сфері торгівлі людьми. Для ефективної подачі теми використовувалися відеоматеріали, буклети , література відповідного змісту.

Проведення таких заходів, переконані фахівці центру зайнятості, дає його учасникам знання для уникнення тенет торгівців людьми і як результат створює предумови до подолання такого ганебного явища як сучасне рабство .

Такий напрямок роботи є актуальним та має велике значення для суспільства: Україна займає 49 позицію з 167 країн світу в рейтингу сучасного рабства, абсолютна кількість жертв цього явиша в країні становить 301 тис.людей, відзначається ріст виявлених правопорушень пов’язаних з торгівлею людьми.
 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024