Володимир залишився без медичної та освітньої субвенції. Мінфін каже: «викручуйтесь» самі

25 Вересня 2018, 16:53
Місто на Волині залишилося без медичної та освітньої субвенції 2513
Місто на Волині залишилося без медичної та освітньої субвенції

Днями Мінфін повідомив, що питання виплати заробітної плати медикам та педагогам Володимира-Волинського можуть вирішуватися міською радою за рахунок коштів міського бюджету, коштів на депозитних рахунках в установах банків та інших джерел.

Про це інформує прес-служба мерії. 

Відповідно до Бюджетного кодексу України утримання медичних та педагогічних працівників здійснюється за рахунок так званої медичної та освітньої субвенції з державного бюджету.

Днями Володимир-Волинська міська рада звернулась з відповідним листом до Уряду з приводу виплати заробітної плати педагогічним працівникам закладів загальної середньої  освіти та працівникам медичних закладів міста.

У листі-відповіді Міністерство фінансів України повідомило, що питання виплати заробітної плати можуть вирішуватися міською радою за рахунок коштів міського бюджету, коштів на депозитних рахунках в установах банків та інших джерел, якими Мінфін бачить понадпланові надходження, спрямування вільного залишку, капітальні видатки бюджету розвитку, а також перерозподілені кошти.

В мерії нагадують, що кошти міського бюджету, які знаходяться на депозитах в банку, розподілені Володимир-Волинською міською радою для виконання капітальних ремонтів, будівництва та спрямовані на розвиток міста. Вони знімаються з рахунку в міру виконання цих капітальних робіт з розвитку і йдуть на їхню оплату.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024