У Володимирі вшанували людей поважного віку

02 Жовтня 2018, 16:30
1 жовтня в Україні відзначають День людей похилого віку. 1247
1 жовтня в Україні відзначають День людей похилого віку.

1 жовтня в Україні відзначають День людей похилого віку.

З цієї нагоди в культурно-мистецькому центрі зібралося чимало людей – поважних, достойних і заслужених, - повідомляє прес-служба міськради.

Від імені міської влади секретар міської ради, заступник міського голови Олег Свідерський взяв участь в заході та вручив квіти та грошову допомогу  шістнадцятьом особам поважного віку:

Прийміть  глибоку вдячність за все, що зроблено вами заради нашого майбутнього. Ваша праця, подвиг, шанобливе ставлення до людей – це незрівнянний приклад для наслідування прийдешнім поколінням. Низький уклін.  Бажаю усім ветеранам і людям поважного віку віку  міцного здоров’я, добра, радості, довголіття, миру та злагоди у ваших душах.

У фойє культурно-мистецького центру було розгорнуто виставку декоративно-прикладного мистецтва, яку підготували поважні жителі міста, ветерани праці. А концертну програму для всіх присутніх представили творчі аматорські колективи міста. Всі охочі могли отримати консультаційну допомогу і відповіді на питання, що їх турбують, від працівників управління соціального захисту, пенсійного фонду та лікарні.

Товариством “Червоний Хрест” також було вручено продуктові набори та матеріальні допомоги особам, що перебувають в стаціонарному відділенні територіального центру по обслуговуванню непрацездатних одиноких громадян. Окрім того в терцентрі було організовано  послуги перукаря і манікюрника, якими могли скористатись всі поважні модниці.












 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024