У Володимирі-Волинському готуються відзначати День захисника Україні

07 Жовтня 2018, 11:00
На Волині готуються відзначати День захисника Україні 3293
На Волині готуються відзначати День захисника Україні

У Володимирі-Волинському відбулось засідання організаційного комітету по підготовці до Дня захисника України, Дня козацтва та 76-ої річниці від часу утворення УПА.

Намічено ряд цікавих національно-патріотичних заходів, а оскільки цей день припадає ще й на велике православне свято, то участь в ньому візьмуть представники всіх християнських конфесій, що функціонують у місті. Особливу увагу оргкомітет приділив заходам пожежної та громадської безпеки, - інформує прес-служба мерії.

Отож, у неділю 14 жовтня 2018 року міську громаду запрошують вшанувати пам’ять всіх загиблих воїнів УПА  до пам’ятника, що на розі вулиць Ковельської та Генерала Шухевича, опісля громадськість, духовенство, ветерани та воїни АТО (ООС) пройдуть урочистою ходою по вулиці Ковельській до площі Героїв, де відбудеться освячення нових дощок загиблим учасникам в ході проведення АТО (ООС).

1


Далі біля культурно-мистецького центру на всіх містян чекає розважальна програма «Козацькі забави», творчі виступи артистів, патріотичні флеш-моби від учнів міських шкіл, показові виступи батальйону Територіальної оборони ( м. Луцьк). Всі охочі зможуть скуштувати армійського частування на польовій кухні, а найвідважніші  – побувати у салоні бойової військової техніки та подивитись на справжню зброю.

Також під час відзначення Дня захисника можна буде долучитись і до хорошої та корисної справи – власноручно плести маскувальну сітку, яку передадуть бійцям на Схід. Отож, програма, як обіцяють організатори, буде цікава, пізнавальна та насичена.

У мерії обіцяють ближче до свята оприлюднити більш детальний анонс.

Читайте також: Повідомили, коли у Володимирі стартує опалювальний сезон

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024