Архів новин за 24 Жовтня 2017

17:10
На Володимирщині мешканцям, які боргують за використане блакитне паливо, перекриють газ.
17:10
Село Сусваль (раніше - Жовтневе) Володимир-Волинського району, яке у минулому році перейменували на честь загиблого атовця, можуть знову переназвати.
16:10
У Володимирі-Волинському хочуть впорядкувати парк імені Гагаріна. Про це йшлося 24 жовтня на щотижневій оперативній нараді за участі першого заступника міського голови Ярослава Матвійчука, керівників, управлінь, відділів та комунальних підприємств, представників ЗМІ.
14:10
За миулу добу на території Володимирщини трапилося дві дорожньо-транспортні пригоди. В аваріях постраждали водій та автомобіль.
13:10
23 жовтня співробітники Володимир-Волинського міськвідділу Управління ДСНС України у Волинській області провели урок безпеки з питань цивільного захисту для учнів 9 класу Володимир-Волинської школи-інтернат «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки». Захід відбувся у рамках тижня знань з основ безпеки життєдіяльності.
12:10
19 жовтня 2017 року в місті Устилуг відбулося відкриття факультетів Університету третього віку міста Устилуг та села Льотниче. Подібні університети давно існують у розвинених країнах світу і їхнім головним завданням є покращення життя людей літнього віку.
12:10
Володимирчани взяли участь в обласному конкурсі імені Віталія Бобицького. Другий обласний конкурс солістів-вокалістів та ансамблів малих форм імені майстра сольного співу волинського краю, колишнього директора навчально-методичного центру культури Волині відбувся 22 жовтня у Палаці культури міста Луцька.
11:10
Штраф за розмову по мобільному телефону під час керування автомобілем має становити щонайменше 2-3 тис. гривнь.
10:10
Біля пункту пропуску «Устилуг-Зосін» польські прикордонники зловили дві машини, які везли цигарки вартітю мільйон гривень.
08:10
Мешканці вулиць Солопа та Тараскіна скаржаться на незадовільний стан своїх вулиць, особливо після того як її часткоо прогрейдерували і після цього випав дощ.
26/04/2024 Четвер
25.04.2024