Знайшли кошти на проектно-кошторисну документацію для реставрації валів Городища

05 Квітня 2018, 11:19
1589

Депутати Волиньради на нещодавньому засіданні сесії підтримали виділення 205 тисяч гривень на виготовлення проектно - кошторисної документації для проведення робіт «Реставрація, пристосування та музеєфікація пам'ятки археології «Городище - Вали ІХ-ХІІІ ст» (в комплексі земляних валів замку ХІІІ-XVI ст.).

Про це у своєму дописі у Фейсбук написав депутат Верховної Ради України Ігор Гузь.

«Ще раз хочу подякувати депутатам Волиньради, які сьогодні підтримали виділення 205 тисяч гривень на виготовлення проектно - кошторисної документації для проведення робіт "Реставрація, пристосування та музеєфікація пам'ятки археології "Городище - Вали ІХ-ХІІІ ст" (в комплексі земляних валів замку ХІІІ-XVI ст.).

Саме про це йшла мова під час моєї робочої зустрічі з директором заповідника Володимиром Пикалюком 28 вересня минулого року.

Наступний етап - виділення 150 тисяч гривень з бюджету Володимир-Волинської міської ради для завершення виготовлення проектно-кошторисної документації, а вже після цього - проведення археологічних робіт. Перемовини з керівництвом міста проведені і сподіваюся місцеві депутати на найближчій сесії підтримають дану ініціативу...»- написав Ігор Володимирович.

Нагадаємо, пам’ятку національної архітектури – давнє Городище у Володимирі-Волинському хочуть перетворити на туристичну окрасу. 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024