Місто легенд: у мережі з'явився промо–ролик про Володимир–Волинський

17 Грудня 2018, 12:01
Володимир-Волинський 19195 Джерело: Фото - Іван Дуда
Володимир-Волинський

У мережі Інтернет з'явився промо–ролик про княже місто Володимир-Волинський.

Це результат роботи столичних телевізійників, фірми ТзОВ «ТВ Креатив», які взялися реалізувати один з проектів громадського бюджету, - інформують у мерії.

Нагадаємо, проект «Промо-ролик про місто Володимир-Волинський» - один з переможців громадського бюджету. Його автор - режисерка, викладачка Волинського коледжу культури і мистецтва ім.І.Ф.Стравінського Світлана Федонюк.

На виготовлення промо–ролика планували витратити 70 тисяч гривень, виконавця робіт знайшли через «ProZorro». 

Нагадаємо, що, за умовами бюджету участі, впроваджувати проекти у життя мають відповідні відділи і управління, які проведуть конкурси на виконання і слідкуватимуть за використанням коштів та всіма роботами. Автори мають можливість слідкувати за виконанням проектів.

Коментарі
18 Грудня 2018, 03:08
Ну як завжди.Міськ-виконкоміські прохвесіонали вже передбачувані. Черговий раз обляпались по самі вуха. Але їм не звикати. На реалізацію &quot;промо - ролІка&quot; (яка гидка назва) у міськвиконкомів<br/>ських прохвесіоналів недо- княжого, був понад рік! І що ми бачимо? Три церкви, музей і мер. &quot;Сусідство&quot; мера з музеєм, дуже символічне і симптоматичне, це бузомовно вагома туристична принада недо-княжого. Це відео, вірніше це щось, як і журнал &quot;Маршрут ном1&quot; типу про &quot;Володимир&quot;, теж зроблене &quot;на коліні&quot; і &quot;зклепано&quot; людьми які у місті навіть не були.А нащо? Зйомки з квадрокоптеру і деякі інші кадри, роботи дуЄту чудо-фотографа ваньі, і чудо - торгаша вульфа. Їх бачили під час цих зйомок у місті. І кадри з мером теж ймовірно їх робота. Все інше нарізане з робіт інших авторів, різних періодів.Також ми бачимо пряму рекламу деяких підприємств. Режисерської роботи ніякої. Скоріше всього що його (режисера) й не було. Бо інакше не можна пояснити чЮдний кадр зафіксованої камери на зрізі плит з Гербору. Це відео робота- вінігрет, яка робилась не режисером а монтажером з матеріалів які їм вислали. Враховуючи це можна припустити що насправді потрачено на цей &quot;ви..ір&quot; не більше 30 тис. Все &quot;астальне&quot; успішно розпиляно. Дуже промовисто що робота немає титрів, не має вказаних авторів, не має вказаної назви тої &quot;церковної естради&quot;. Як там з авторським правами? І т.д і т.п. Може звернутись до УАСП?І Одним словом черговий раз розвели провінційних лохів.Яким і є міськ-виконкомівські прохвесіонали за громадський, тобто ваш кошт.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024