Новий рекорд та перемога земляка – у княжому місті відбувся турнір «Володимирські висоти – 2019»

28 Липня 2019, 11:45
Володимирські висоти 3293
Володимирські висоти

У суботу 27 липня легкоатлети з усієї України з’їхалися до Володимира-Волинського на Всеукраїнський турнір зі стрибків у висоту «Володимирські висоти – 2019».

Спортивні змагання зі стрибків у висоту, ініціатором яких є майстер спорту України, володимирчанин Вадим Кравчук, відбулися у княжому місті вшосте, – інформує офіційний сайт міста.

Стрибуни з різних областей України приїхали у Володимир-Волинський на День міста, щоб позмагатися і спробувати свої сили у встановленні нових рекордів. 

Цьогоріч у змаганнях взяли участь спортсмени з Херсонської, Донецької, Тернопільської, Кіровоградської, Львівської, Київської, Житомирської та Волинської областей. Це і юні спортсмени-початківці, і відомі атлети: учасники та призери Олімпійських ігор, чемпіонатів світу, Європи. У програмі –  юніорський турнір зі стрибків у висоту та змагання серед жінок і чоловіків. Всього у «Володимирських висотах – 2019» змагалося 62 легкоатлети 4 вікових груп.

За результатами змагань серед жінок 3 місце розділили Анастасія Матвійок із Володимира-Волинського та Христина Стефанишин (Тернопільська область), 2 місце посіла Христина Кучина (Херсонська область), а перше завоювала Ірина Геращенко, майстер спорту міжнародного класу та фіналістка Олімпійських ігор 2016 року (Київська область). Саме вона встановила новий рекорд змагань серед жінок, що становить 190 см.

Серед чоловіків 3 місце дісталося Владиславу Лавському (Львівська область), 2 – Андрію Ковальову (Херсонська область), а перемогу вперше в історії змагань здобув володимирчанин Вадим Кравчук (220 см).

Нагороди переможцям вручали перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, віце-президент Федерації легкої атлетики України Володимир Рудюк, депутат Володимир-Волинської міськради Валерій Зінкевич.

Захід організований управлінням освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради. Організатори змагань висловили вдячність спонсорам Володимиру Рудюку, Валерію Зінкевичу, Олександру Павлосенку, Валентину Кошельнику та відділу з питань фізичної культури та спорту Волинської ОДА.

Фото: Ірина Невядомська, Віталій Харчук

Читайте також: У княжому місті відбувся турнір геймерів















 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024