У Володимирі виступлять учасники флешмобу, який потрапив до Книги Рекордів Гіннеса 

27 Вересня 2019, 12:30
Народний дитячо-юнацький хореографічний ансамбль народного танцю «Полуничка» 1633
Народний дитячо-юнацький хореографічний ансамбль народного танцю «Полуничка»

Із хореографічною програмою на фестивалі традиційної національної культури «Український коровай-сузір’я» виступить народний дитячо-юнацький хореографічний ансамбль народного танцю «Полуничка» із міста Львів.

Про це інформують організатори фестивалю.

На українській та міжнародній сцені цей танцювальний ансамбль уже виступає чверть століття. Із 2005 року він носить звання «Народного художнього колективу».

У 2013 році «Полуничка» стала володарем гран прі найпочеснішого дитячого фестивалю-конкурсу «Крок до зірок». Також була учасником флешмобу «Український гопак» - з найбільшою кількістю виконавців, який був зареєстрований у Книзі Рекордів Гіннеса.

Танцювальний колектив – активний учасник міжнародних фестивалів та конкурсів, на яких завжди посідає призові місця.

Своєю майстерністю виконання, гарним настроєм та прекрасними емоціями із гостями осіннього дійства учасники ансамблю ділитимуться 6 жовтня 2019 року з головної сцени «Українського коровай-сузір’я».

Нагадаємо, цьгоріч, у жовтні, вдванадцяте на Володимирщині відбудеться грандіозний фестиваль – «Український коровай-сузір'я».

Нагадуємо фестиваль «Український коровай-сузір'я» – це, насамперед, відродження національних звичаїв та популяризація кращих духовних надбань українського народу, а водночас і старовинних весільних обрядів.

Читайте також: У Володимирі зустріли народну артистку України Ніну Матвієнко

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024