Архів новин за 09 Листопада 2017

22:11
«Наші пісні» - саме під такою назвою 9 листопада у залі засідань Володимир-Волинської РДА писали радіодиктант більше трьох десятків працівників райдержадміністрації та районної ради на чолі з керівником апарату Сергієм Романюком.
18:11
Пункти пропуску на україно-білоруському та україно-польському державному кордоні, які розташовані на території Волині, скоро розваляться, вони не відповідають жодним стандартам і нормам. Митні переходи і пункти пропуску потопають у смітті, на них відсутня належна інфраструктура, а на сервісних зонах – антисанітарія.
15:11
Святкуйте новорічний корпоратив у арт-кафе «Стоп-Кадр» та отримуй яскраву шоу-програму та послуги фотографа у подарунок
14:11
8 листопада 2017 року, у залі засідань Володимир-Волинської РДА вітали всіх тих, без кого не уявляють культури району: представників відділу культури та туризму райдержадміністрації, працівників районного і сільських будинків культури й клубів, аматорів народного мистецтва та інших причетних до цього свята.
14:11
На особові рахунки городян та мешканців Володимира-Волинського району вже надходять кошти, - відшкодування частини невикористаної житлової субсидії.
12:11
У Володимир-Волинському міськрайонному центрі зайнятості розпочався Х сезон освітнього проекту «Зимова агрошкола» .
12:11
Студенти Володимир-Волинського педагогічного коледжу ім.А.Ю.Кримського зняли відеоролик, присвячений Дню української писемності та мови.
11:11
Журналісти мережі Район.in.ua з нагоди Дня української писемності та мови, який відзначається 9 листопада, вирішили не тільки прєднатися до написання радіодиктанту єдності а й влаштувати свій флешмоб #Рідна мова на Районі.
26/04/2024 Четвер
25.04.2024