Не голосуйте за маніпуляторів з регіональним смородом, – митець звернувся до володимирчан

31 Липня 2020, 19:00
1275

Не питаючи дозволу ексрегіонал Максим Клим’юк використав для свого політичного відео фрагменти привітань знаменитостей до дня народження Володимира-Волинського. 

Про це написав володимирчанин, український джазовий бард-піаніст Сергій Шишкін, пише БУГ.

«Зіпсував мені День міста! Вкотре переконався, якщо політикою не цікавишся – вона займеться тобою.

Не питаючи дозволу, так підло, підступно нами спробували скористатись. Мені особисто зіпсували День міста! А раз так – роблю перепост. І не раз розповім цю історію в деталях.

Люди! До виборів ще такого буде багато. Не піддавайтесь! Не голосуйте за маніпуляторів з регіональним смородом! Вони привели в Україну війну! Посіяли смерть. А потім ніби стали патріотами?!

Читайте також: У Володимирі депутат використав відеопривітання українських зірок для власного політичного піару, – соцмережі

То «Наш край», То під Гриценко – полковника, який теж чомусь не зміг захищати Україну?! Ви самі побачите з якою силою вони знову посунуть на вибори. Вам знову будуть обіцяти все, що завгодно!

Вірити можна тільки тому, хто справжніми ділами захищав і захищає Україну та розбудовує її по мірі своїх можливостей. Не хочете бути обдуреним вчергове! НЕ БУДЬТЕ!», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, нещодавно користувачі соцмереж обурилися інформацією про те, що депутат Володимир-Волинської міськради Максим Клим’юк використовує брудні «політтехнології» напередодні місцевих виборів.

Читайте також: Відомі українські зірки обурені брудними «політтехнологіями» володимирського депутата

Коментарі
31 Липня 2020, 23:13
Ой, хоспаді! Вмерти від сміху. &amp;quot;Не голосуйте за маніпуляторів з регіональним смородом! Вони привели в Україну війну! Посіяли смерть. А потім ніби стали патріотами?&amp;quot;. Таке враження що мистець спустився до нас з іншої планети, і ні ухом, ні... не знав хто такий максімка, чий, який, і де він був.<br/>А може навпаки? Все мистець прекрасно знав, але ж спокусився. Ну як же ж, він буде у відео привітанні разом і поруч з відомими людьми. І пофіг , хто був, і фактично є максік. І його -&amp;quot;Не хочете бути обдуреним вчергове! НЕ БУДЬТЕ&amp;quot; ,викликає гомеричний регіт.
01 Серпня 2020, 01:21
Ах митець, митець)))))) Як баблішко брав від ригонала, то нормальок, а тепер переклинило то став писати пасквілі)))))
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024